Οι επιχειρήσεις που μετατρέπουν τα ανθρώπινα περιττώματα σε κέρδος

 

Ας είμαστε ειλικρινείς… σε κανέναν δεν αρέσει να μιλά για τα ανθρώπινα περιττώματα. Και όμως είναι κάτι που όλοι μας παράγουμε σε μεγάλες ποσότητες!

Στην πραγματικότητα, έχει υπολογιστεί ότι κατά μέσο όρο κάθε ένας από εμάς δημιουργεί 135 με 180 λίτρα αποβλήτων, μια εκτίμηση που συμπεριλαμβάνει όλα εκείνα που καταλήγουν στους υπονόμους από τις μπανιέρες μας, τους νεροχύτες μας, τα πλυντήριά μας και βέβαια τα κόπρανα και τα ούρα μας.

Αυτόνομα Σπίτια

 

Με την ανάπτυξη της τεχνολόγιας τα πλήρως αυτόνομα σπίτια λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο απο στοιχεία που προσφέρει η φύση. Είναι εξοπλισμένα με συστήματα παραγωγής ενέργειας, ώστε να εξασφαλίζουν την ενέργεια που χρειάζονται. Ο ιδιοκτήτης ενός αυτόνομου σπιτιού μπορεί να εκμηδενίσει τα έξοδα του, αλλά στην αρχή χρειάζεται ένα σημαντικό κεφάλαιο. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής του σε οποιαδήποτε περιοχή, ακόμη και απομακρυσμένη, χωρίς δυνατότητα δικτύων ηλεκτρισμού και νερού. Φυσικά πρέπει να υπάρχουν κατάλληλες υποδομές για να επιτευχθεί αυτό.

Ταχυθερμοσίφωνας: Τι πρέπει να γνωρίζετε

 

Ταχυθερμοσίφωνας: ένας άλλου τύπου θερμοσίφωνας

Ο ταχυθερμοσίφωνας  (ή ταχυθερμαντήρας αν είναι μικρού μεγέθους) είναι ένα είδος θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ζεσταίνει μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν. Δεν υπάρχει δηλαδή δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού. Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως την εξοικονόμηση ενέργειας, αφού θερμαίνεται μόνο το νερό που χρησιμοποιείται, όπως και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αφού δεν υπάρχει δεξαμενή νερού και συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση και σε άλλα εξαρτήματα. Ο ταχυθερμοσίφωνας λειτουργεί ή με ηλεκτρικό ρεύμα, ή με φυσικό αέριο/υγραέριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οικιακούς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Ο υδραυλικός προκαλεί μεγάλες πλημμύρες στο διαμέρισμα VIDEO

Ο υδραυλικός προκαλεί μεγάλες πλημμύρες στο διαμέρισμα 



 Το αποτέλεσμα καταστροφή. Δείτε όλο το Video

 


 


Αντλίες θερμότητες: Πώς λειτουργούν και τα οφέλη που προσφέρουν

 Αντλίες θερμότητες: Πώς λειτουργούν και τα οφέλη που προσφέρουν