Κανόνες οργάνωσης της ύδρευσης ενός ιδιωτικού σπιτιού

 

Ακόμη και πριν από μια δεκαετία ή δύο, η διαβίωση σε μια ιδιωτική κατοικία σήμαινε να αντιμετωπίζουμε μερικές δυσκολίες στην καθημερινή ζωή, οι οποίες εμφανίστηκαν πάντοτε στην περίπτωση αυτή. Για παράδειγμα, είναι εύκολο να καλέσετε την απουσία σε μια τέτοια κατασκευή ενός μπάνιου ή τουλάχιστον ένα ντους, το πλύσιμο στην κουζίνα, το χειροκίνητο πλύσιμο των ρούχων και, φυσικά, το γεγονός ότι έχετε μια τουαλέτα αποκλειστικά έξω από το σπίτι. Η έλλειψη κεντρικής παροχής νερού ανέλαβε τη συνεχή αναπλήρωση των παροχών ύδατος μόνο με νερό από πηγάδι, το οποίο ήταν φυσικά μάλλον δύσκολο. Η κατάσταση ήταν καλύτερη αν μπορούσε να ληφθεί νερό από τη στήλη.

Ηλεκτρικοί λέβητες μειονεκτήματα – πλεονεκτήματα

Όπως τα περισσότερα αντικείμενα – προϊόντα ανθρώπινης δημιουργίας –, έτσι και οι…εναλλακτικές πηγές ενέργειας έχουν τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματά τους

Το μέλλον των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας • Τι θα πρέπει να περιμένουμε

 

Η κλιματική αλλαγή επιβάλει αλλαγές στον τρόπο ζωής μας μιας και είναι αποδεδειγμένο ότι ο σημαντικότερος παράγοντας για την αλλαγή στο κλίμα είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα.

Τα οφέλη του νυχτερινού τιμολογίου

 

Σε μια εποχή που οι ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας γίνονται ολοένα και περισσότερες για την οικογένεια, αλλά και τους καταναλωτές η πιο αποτελεσματική και οικονομική διαχείρισή της γίνεται πιο επιτακτική σε καθημερινή βάση. Για αυτό το λόγο, η ΔΕΗ εδώ και χρόνια προσφέρει το οικιακό νυχτερινό τιμολόγιο, η χρήση του οποίου στη σημερινή εποχή είναι πολύ πιο σημαντική από ποτέ λόγω της μεγάλης μείωσης των εισοδημάτων του μέσου νοικοκυριού.

Τι να προσέξω στην ανακαίνιση του μπάνιου μου;

 Το μπάνιο αποτελεί έναν από τους πλέον ζωτικούς χώρους του σπιτιού μας. Καθημερινά θα κινηθούμε πολλές φορές μέσα σε αυτό το δωμάτιο για αυτό και θέλουμε να είναι λειτουργικό αλλά και να δείχνει όμορφο. Όταν κάνουμε ανακαίνιση στο σπίτι, χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ανακαίνιση του μπάνιου ώστε να πετύχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα όχι μόνο οπτικά αλλά κυρίως τεχνικά.

Αντλίες θερμότητες: Πώς λειτουργούν και τα οφέλη που προσφέρουν

 Αντλίες θερμότητες: Πώς λειτουργούν και τα οφέλη που προσφέρουν