Ο τρελός υδραυλικός έρχεται να διορθώσει τη μικρή διαρροή και προκαλεί μεγάλη πλημμύρα VIDEO

 Ο τρελός υδραυλικός έρχεται να διορθώσει τη μικρή διαρροή και προκαλεί μεγάλη πλημμύρα 


 

Πηγή .    https://www.youtube.com

Όταν δεν ξέρεις αν πρέπει να καλέσεις ηλεκτρολόγο ή υδραυλικό VIDEO


Eνας άνδρας από το Βιετνάμ μοιράζεται τον προβληματισμό του και προκαλεί γέλια στα κοινωνικά δίκτυα. Μετά από μια σύντομη βροχή είδε μια πρίζα να βγάζει… νερό και δεν ήξερε καν αν πρέπει να πλησιάσει στο σημείο πόσω μάλλον, ποιον πρέπει να καλέσει για να δει το πρόβλημα.

Πώς θα εξαφανίσεις την υγρασία στο σπίτι σου;

Η υγρασία στο σπίτι δημιουργείται, κυρίως, σαν αποτέλεσμα της διαφοράς μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας. Όταν διατηρείται σε κατάλληλα επίπεδα, παίζει σημαντικό ρόλο για την ισορροπία της ατμόσφαιρας στον χώρο. Αντιθέτως, όταν είναι πιο υψηλή απ’ όσο θα έπρεπε, μπορεί να προκληθεί μούχλα ή φθορές στη μπογιά των τοίχων. Το αποτέλεσμα για εμάς μπορεί να είναι ακόμα και διάφορες ασθένειες, αφού η μούχλα είναι επιβλαβής για την υγεία.

Η ιστορία της τουαλέτας

 

Για αιώνες, οι κάτοικοι του Λονδίνου και άλλων μεγάλων πόλεων, έπαιρναν το νερό που χρειάζονταν για τη μαγειρική και το πλύσιμο από τα ποτάμια, τα πηγάδια αλλά και από ειδικές αντλίες νερού που ήταν τοποθετημένες σε διάφορα σημεία της πόλης, περιορίζοντας την κατανάλωση νερού σε όσο νερό μπορούσαν να κουβαλήσουν. Μετά, πετούσαν αυτό το βρώμικο νερό σε ειδικούς βόθρους από τούβλα που αδειάζονταν το βράδυ από ανθρώπους που είτε το πουλούσαν ως λίπασμα είτε το πετούσαν στον ποταμό Τάμεση. Τα υγρά απόβλητα τα πετούσαν στα αυλάκια του δρόμου, όπου το νερό κατέληγε στον Τάμεση.

Γιατί ο έλεγχος των αποχετεύσεων & υδρορροών είναι σημαντικός για το σπίτι σας

 

Όταν αγοράζουμε ένα σπίτι ή άλλο ακίνητο θέλουμε να προηγηθεί μια επιθεώρηση πριν κλείσουμε τη συμφωνία για κάτι τόσο σημαντικό που θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο

Η θέρμανση πριν μερικούς αιώνες

Τότε που οι άνθρωποι χωρίς σόμπες και καλοριφέρ προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν το κρύο μέσα στα σπίτια τους. Αλλόκοτες κατασκευές, γούνες στο εσωτερικό των παραθύρων, υπόκαυστα και πορσελάνινα γάντια, κομμένα βαρέλια γεμάτα πούπουλα και ξύλινα σπιτάκια μέσα στα αχανή παγωμένα αρχοντικά τους.

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το air condition (και έσωσε τα καλοκαίρια μας)

 


Πώς ο Willie Carrier εφηύρε το air condition;

 Το καλοκαίρι είναι εδώ και τις τελευταίες ημέρες η θερμοκρασία έχει ανέβει πολύ, ενώ την εβδομάδα που πέρασε είδαμε τον πρώτο καλοκαιρινό καύσωνα. Μάλιστα, όσο μπαίνουμε πιο πολύ στην καρδιά του καλοκαιριού ο καύσωνας συνεχίζεται και αυτό το κάτι που μας σώζει είναι το air condition φυσικά. Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος που ανακάλυψε το air condition (και θα τον ευχαριστήσεις για το καλό που έκανε στην ανθρωπότητα και τη ζωή σου), πλέον θα ξέρει το όνομά του. Πρόκειται για τον Willis Carrier.

Αντλίες θερμότητες: Πώς λειτουργούν και τα οφέλη που προσφέρουν

 Αντλίες θερμότητες: Πώς λειτουργούν και τα οφέλη που προσφέρουν